Polacy czytają Konstytucję

Polacy czytają Konstytucję. Pod takim hasłem w Jastrzębiu-Zdroju od niedzieli 28 maja do niedzieli 4 czerwca Sojusz Lewicy Demokratycznej w Jastrzębiu-Zdroju będzie rozdawał wśród mieszkańców Konstytucję Rzeczypospolitej Polskiej. Akcję rozpoczynamy w godzinach popołudniowych w okolicy DOMUSu i Galerii Jastrzębie przy Al. Piłsudskiego i w okolicy targu przy ul. Arki Bożka.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.